maandag 14 september 2009

Ondertussen..

...cruis ik al zo'n 2 weken rond in mijn nieuwe (tweedehands) car.. Het heeft me overigens nog veel tijd, kilometers en zelfs tranen gekost om die stomme nummerplaten te krijgen!! Hebben jullie dat ook dat je om één of ander reden NOOIT in 1 keer die plakken meekrijgt? Dit is het parkoer die ik die dag heb moeten rijden voor de plakken, dan zie je waarom de tranen, uit frustratie dus; Brugge- roeselare/ roeselare garage- zandvoorde/ zandvoorde- oostende city/ oostende city- roeselare garage/ roeselare garage- roeselare politie- roeselare garage/ roeselare garage brugge...de volgende dag, brugge zandvoorde/ zandvoorde brugge! En toen had ik ze eindelijk :)

...Is mijn kleine meid al 4 maanden geworden. Het cliche is waar, ik moet gewoon echt van elk moment genieten want ze word zoooooooo rap groot:) Nu ligt ze daar met haar blote billen te draaien en te keren en te lachen naar mij :)

... Ben ik nog eens zat geweest :) Leve Mojito!!!

...Ben ik terug aan het werk, dat verklaard waarchijnlijk ook waarom ik zo lang niks geschreven heb! tzijn weer lange dagen, vorige donderdag 15U, tis maar dat ik weet dat het maar voor een maandje is, die lange dagen.. Ik werk momenteel met de sint en de pieten :) een nieuwe reeks over sinterklaas :)

...Heb ik gesolliciteerd.. spannend, donderdag weet ik meer!

... Is er een nieuwe meisje op de wereld. Mijn vriendin is bevallen en was 12 dagen overtijd amai! Als ik zo wacht op iemand die elk momet kan bevallen krijg ik op een vreemde manier opwindende bevallingsgevoelens :)

... is mijn wild protje in slaap gevallen..

En nu ga ik nog wat tv kijken en dan lekker slapen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten