woensdag 26 augustus 2009

Eindelijk..

2jaar geleden had ik een kleine accidentje met de auto, kopstaart aanrijding, of, in iemand zijn gat gereden, zoals we hier in west vlaanderen zeggen..:) Ik dacht dat er niets was maar de radiator was geraakt en doordat ik uiteindelijk doorgereden was, was de moter er ook aan.. hoeraaa.. tijd voor een nieuwe wagen (Allee 2dehands ee) We gingen op zoek, tmoest een grote zijn, een break zodat ik al mijn makeupgerief, plus spiegel en stoel (ik ben Schminkster,..) gewoon in de koffer kon steken..
We vonden een Opel astra break, had wel al wat kilometers en zijn jaren maar was supergoed verzorgd en altijd met onderhoudscontract in de opelgarage.. okay, deal..!!! 4DAGEN REED IK ERMEE TOEN HIJ OPEENS GEWOON STIL VIEL!!!!!!!
3 expertises, een advocaat die niks voor ons egdaan heeft, 2 jaar en 2500eur later mag ik sebiets achter de papieren en om mijn nummerplaten!!! Morgen hebben we terug een auto..woehoeeeeh, alhoewel, missch moet ik niet te vroeg juichen, er zal wel nog wat mislopen :(

Ik heb ondertussen al enkele dagen terug gewerkt, als extra maar maandag begin ik opnieuw aan een nieuwe opdracht, kzal mijn kleine meid en grote vent niet zoveel zien gedurende iets meer dan een maand maar tis voor de centjesda we het doen, de huur betaalt zichzelf ni ee :)


xx

1 opmerking:

  1. Veel succes met de nieuwe auto, hopelijk heb je met den deze meer chance!!

    BeantwoordenVerwijderen