vrijdag 14 mei 2010

Misselijk op de kermis en er was er eentje jarig!

Twas hier groot feest gisteren want mijn klain patatje is 1jaar geworden! Kzat er al een tijdje naar uit te kijken.. Kwou eigenlijk graag een groot feest geven omdat we nooit een geboortefeest gegeven hebben maarja, twas wat te kostelijk, ik heb een heel grote familie, dat van mijn lief valt nog mee, en dan wou ik er nog de vrienden bij enz.. Dus hebben we dan maar besloten om het bij mijn lief zijn ouders thuis te doen.. Ik wou ook een verjaardagskleedje maken, maar wegens te laat begonnen is dat ook ni gelukt! Tegen de woensdag begon ik mij een slechte mama te voelen, gewoon omdat ik al maanden in mijn hoofd heb hoe alles moest verlopen, maja.. mijn taarten zijn goed gelukt, het was heel gezllig en Louiza was kapot!! Dus was het eigenlijk een superleuke dag, twas even van de stress dat ik me zo voelde :)
Ik heb haar verjaardag eigenlijk kweetni hoe 'bewust' meegemaakt, kweetnie goed hoe ik da moet uitleggen ..Dan is er nog steeds mijn lijst van 101 dingen in 1001 dagen, van begin mei staat er hier in Brugge zo'n 3 weken denk ik de MEIFOOR. Ik vond da vroeger DE MAX ma de laatste jaren ECHHHHT ni meer, bwurk! Nu stond er in mijn lijst dat ik misselijk moest worden van op kermisatracties! De donderdag is het kookles, en erna kwam ik terug met mijn vriendin, we passeerden langs de kermis, ik stopte impulsief (ja, dat was ook een puntje op de lijst, iets impulsief doen, en iets doen wat je eigenlijk niet durft ook!) En we zijn dus op de atracties geweest!! Na de kookles met 4 gangen en alwaar ik 2 desserts gegeten had!! Stommerik die ik ben .. We zijn ook op die heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hogen geweest, de stratosphere ofzo.. ow my god! Kmoe wel toegeven dat ik echt bijna mijn maaginhoud eruitge***** heb van te lachen!!!!

3 opmerkingen:

  1. mooie taart, inderdaad.
    Myarn was zo mooi geschminkt zondag!!! Zo herkenbaar wat je schrijft op mijn blog over haar vertellementen, helemaal de dinge die haar bezighouden! Ik vertel haar morgenochtend over je bericht, zal ze fantastisch vinden!

    BeantwoordenVerwijderen