maandag 30 november 2009

:) amai jong!!


Waow, ik heb gewoon echt een award gekregen, hehe, denk dat iedereen in blogland er ondertussen al één of duizend heeft gekregen, maarrr.. ik had er nog geen en nuw één :) en ik ben er blij mee, dankjewel hoor meneertje koekepeertje:)

Ik lees overal dat je er 7 dingen bij moet vertellen over jezelf, en wie ben ik om zomaar de kans op wat free insperation links te laten liggen, bij deze:

1.Ik kan heel veel ijs eten, vroeger elke dag achter school 7 bollen, en twaren grote hoor! Altijd 3met chocolade en nootjes, dan nog eens 3 met chocolade en nootjes omdat het zo lekker was, en dan nog eentje om het af te leren ( en eigenlijk wou ik er nog eens 3 maar dacht dat ik dan te greedy overkwam, dus hield ik het daarbij!! Toen was ik ook heel mager (zie ik nu op foto's) en kwam ik niet bij, of ik nu veel at of niet !!! Litlle did i know things were gonna change!!

2.Ik vind de domste programma's stiekem het leukst van al, vooral reality. Ik probeer te doen alsof ik de echte programmas leuker vind maar... ik val telkens door de mand!

3. Ik moet ontzettend huilen bij programmas als secret milionair en extreme make over! Amai, nu verpest ik het echt voor mezelf hé)

4. Ok, nu ik toch de eerlijke kant opga, ik ben stiekem of eigenlijk helemaal niet stiekem van Britney spears, als dat geen jeugdsentiment is !!!

5. Ik verzamel Zonnebrillen, heb er ongeveer 140 verschillende, en verkleedkleren, 2 rekken vol incl 3 of 4 weet het nu niet meer juist trouwkleden! Ik ben dan ook dol op verkleden ( denk dat dit een nawee is van de scouts) en als ik zatjes word ga ik me altijd boven verkleden , hehe, maar een andere uitleg is dat ik het een zalig idee vind om later een verkleedkamer te hebben, en dat mijn kleine meid zich dan uren kan bezig houden met haar vriendinnnekes in de kamer!!!

6. Mijn verkleedpassie is misschien ontstaan toen ik in het derde kleutertje in de verkleedkoffer dook met mijn toenmalig "liefje" met een zaklampp:)
en onze vriendjes mochten enkel opendoen als we klopten!! Het derde kleuteréé, kzal ma ni zeggen wat ik allemaal in die koffer gezien heb!!!
Ik stuur mijn kleine pruts nooit naar eens chool met koffers!!


7. Ik heb Make-up gestudeerd in London, één van de machtigste jaren uit mijn leven, denk er nog vaak met weemoed aan terug, en het is nu al 2 jaar geleden maar wil zooooooooo graag terug op bezoek!! maar ja, financieel is het het moment ni echt, snik!!


8. Ik ga in maart/ april een webwinkel oprichten met mijn vriend om kleren te bedrukken, alles vanaf één stuk!! Bereid je maar voor!!

Oei, ik merk net dat ik er al 8 heb, kzou blijven gaan, zoveel intressante weetjes jong!! Als ik nog wat mensen een award mag geven doe ik dat aan:

1 Fiedelientje: , ze weet het nog niet maar vaak ga ik haar blogje lezen en ik vind het altijd heel gezellig!

2 Het paarse schaap omdat ze vollop bezig is met haar webwinkeltje uit de blokken te krijgen en hoe meer mensen gaan kijken hoe beter!

3 Meneertje koekepeertje : right back@ you!! omdat Petit bazaar er superleuk uitzag!!

en al die anderen hebben er echt al duizenden gekregen!! :)


Anywayz, daarnet was ik in de foto koffer aan het kijken en ik vond een foto terug die wel eens moest getoond worden, ik als nog jongere snaak dan ik nu nog ben, in Londen, met een pas gevonden pet die wel toepasselijk was vond ik, nu zeker!!
Dus als afsluiter, de foto die je zeker moetgezien hebben!!

1 opmerking:

  1. Wat leuk, nog een award! Dankjewel!!!
    I.v.m Sinterklaas e.d. even niet zoveel aandacht aan mijn blog besteed, en dus vandaar de late reactie.

    Groetjes,
    Claudette

    BeantwoordenVerwijderen